För nästan två år sedan föddes dryckeslabbet under en lång tids kreativt skapande i baren Pharmarium av Anders Sandberg. Första produkten ut då och som fortfarande finns kvar i sortimentet är en väldigt omtyckt sådan -The Enhanced Tonic Syrup - smaksatt med kamomill, vanilj och aloë vera .

Sedermera har ett par typer av nya tonics tagits fram i olika samarbeten och en serie Cordials har haft premiär under 2020.

"Vi tillverkar tonics och cordials på riktig frukt, örter och blommor. Förvänta dig udda smakkombinationer i fin harmoni, som passar utmärkt i drinken, med eller utan alkohol"

Grundidén är att främja och erbjuda premiumalternativ i det befintliga segmentet inom alkoholfri dryck, både hos restauranger och i butiker. Det ska var gott och kännas lyxigt att dricka alkoholfria alternativ.

Det senaste tillskottet i butiken består av en serie Cordials förankrat i unika lokala smakkombinationer med lite lägre sockerhalt. De passar utmärkt ihop med mousserande vin - mixa den 1+2 - servera över is i vinglas. Perfekt i Spritzes och Highballs och går att blanda i bubbligt mineralvatten för alkoholfria varianter. Det är vuxna komplexa smaker gjorda på riktig frukt, ackompanjerat av en balanserad syra som gör att det lyfter och passar utmärkt även i måltidssammanhang.


/Anders Sandberg

Bartender, Drinkar, Cordials, Tonic